Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

LDC i siffror

Finansiell info
LDCs verksamhet finansieras helt via kunduppdrag och LDC får inga anslag för verksamheten. LDC skall över tiden generera ett nollresultat. Som ett underlag för faktureringen redovisar samtliga medarbetare all tid i ett projektredovisningssystem.

Omsättning 2014: 157,3 Mkr

Resultat 2013: 6,5 Mkr

Kunder
LDCs kunder finns i huvudsak inom Lunds universitet, men även inom andra universitet och till universiteten närstående organisationer. Inom Lunds universitet är i det närmaste samtliga institutioner kund till LDC i någon omfattning.

Medarbetare
LDCs medarbetare har en unik och bred kompetens inom IT-området.

Antal anställda inklusive konsulter: 123 personer.

Sidansvarig:

Relaterad information

Kontakt

LU Servicedesk
Tel. 046-222 90 00
Servicedesk [at] lu [dot] se

Öppettider
måndag-fredag, kl 8-17

 

De av LDC modifierade ITIL-processerna för Service Management finns beskrivna i nedanstående modell.

LDC ITIL-processer

 

GDPR

Lunds universitet är ansvarig och skyldig att ha en god intern kontroll av licenshanteringen för att förebygga att olovligt programutnyttjande inte förekommer.
Många leverantörer utdelar straffavgifter om en licens missbrukas och för att säkerställa att vi efterlever våra åtaganden, krävs att följande personuppgifter anges vid registrering av licensen.
Slutanvändarens e-postadress, datorns IP-adress och datornamn.
Dataskyddsförordningen (GDPR) kräver att den registrerade får tillräcklig information om behandlingen av personuppgifterna och frivilligt godtar behandlingen av dessa.
Programförmedlingens register används som underlag vid revisioner för att tillstyrka användarens licensinnehav och kommer också att användas som ett giltigt samtycke av den registrerade.
Vi skall inte kunna förmedla några licenser till dig som inte vill att dina personuppgifter registreras.

LDC
Margaretavägen 1 A
222 40 Lund
Telefon: 046-222 13 00

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211