Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Korttidsabonnemang

Som tillägg till den befintliga EGA-tjänsten finns möjligheten att beställa kortare abonnemang på EGA. Tjänsten är avsedd för till exempel projektanställda och andra som behöver en IT-arbetsplats för en kortare tid.

Tjänsten är tillgänglig för de enheter som redan är EGA-kunder. Abonnemang debiteras per kalendermånad för minst tre månader. Slutdatum behöver inte anges vid beställning.

Det är endast portabla datorer som ingår och det är alltid en begagnad dator som används. Det går att välja mellan Windows och Mac, i övrigt går det inte att välja modell, det blir en dator som finns tillgänglig på LDC när beställningen görs. Personen som ska använda datorn måste ha ett Lucatkonto. Priset är det samma som för den vanliga EGA-tjänsten.

Beställning
Beställning görs hos LU ServiceDesk av behörig beställare, ange vem som ska använda datorn, institution/enhet samt kostnadsställe, v-gren och aktivitet för debitering.

Avbeställning
Uppsägningstiden är en månad och avbeställning görs hos LU ServiceDesk av behörig beställare. Ange datornamn och slutdatum.

Sidansvarig:

LDC
Margaretavägen 1 A
222 40 Lund
Telefon: 046-222 13 00

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211