Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nätverk

LDC har det övergripande ansvaret för gemensam IT-infrastruktur vid Lunds universitet. Vi tar hand om utveckling och installation samt drift och underhåll av de centrala delarna av LUNET men även för de lokala näten genom CFL. Vi ger också råd och anvisningar vid anslutning av data- och teleutrustning till nätet.

Betydande investeringar har gjorts för att bygga upp en infrastruktur som motsvarar Lunds universitets högt ställda krav inom IT-området. Universitetet har tusentals anställda och studenter som dagligen använder datanätet i sitt arbete och i sina studier.

Utan LUNET fungerar inte universitetets verksamhet!

Relaterad information

Kontakt

Gunnar Knutsson

Gunnar Knutsson

Telefon:
046-222 13 50

E-post:
gunnar [dot] knutsson [at] ldc [dot] lu [dot] se


Information i pdf-format

Tjänstebeskrivning