Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Abonnemang

Mobilabonnemang & Mobilt bredband - beställningar

Beställningar som avser mobilabonnemang och mobilt bredband

Beställning av Tjänstepaket 2 - Mobil anknytning sker i två steg.

1. Om du inte har ett befintligt LU-ägt mobilabonnemang hos Telia, fyll i och skicka beställning till Telia här:
Om du redan har ett befintligt LU-ägt mobilabonnemang hos Telia, gå till steg 2.
Beställ mobilabonnemang till Mobil anknytning, tjänstepaket 2
(Det nya abonnemanget är ett Jobbmobil Bas,tjänstepaket 3, tills steg 2 är genomfört)

2. När du har fått ditt mobilabonnemang beställer du tjänsten mobil anknytning via LDC's beställningsformulär under fliken Beställningar och väljer beställning som avser Fast telefoni och mobil anknytning.


Vid nybeställning eller förändring av tilläggstjänster, ändring av referenser mm för mobilabonnemang och mobila bredband klicka här och fyll i formuläret.


För byte av SIM-kort klicka här.


För annullering av mobilabonnemang: skicka ett mail med dina uppgifter, abonnemangsnummer och önskat datum för avslut, till servicedesk [at] lu [dot] se


Har du ett redan LU-ägt mobilabonnemang hos annan operatör och vill flytta över det till Telia för att kunna nyttja våra avtalspriser och växeltjänster som t ex Mobil anknytning? Beställ nummerportering för att öppna ett Teliabonnemang.
Fyll i blanketten  Nummerportering av LU-ägt abonnemang och skicka till servicedesk [at] lu [dot] se.


 

Överflytt av privat mobilabonnemang

Vill du flytta över ditt privata mobilnummer till ett LU-abonnemang för att kunna nyttja våra avtalspriser och växeltjänster?

OBSERVERA att LU inte accepterar överlåtelser på bundna abonnemang. Alla avgifter för att låsa upp bindningstider mm debiteras på dig som privatperson.

Har du redan ett Teliaabonnemang?

Om JA:

Fyll i dina uppgifter som frånträdande kund i överlåtelseblanketten, skriv under, scanna och bifoga i ett mail till servicedesk [at] lu [dot] se

Om NEJ:

  1. Fyll i och skicka in en fullmakt för nummerportering till Telia. Avvakta till denna är klar.
  2. Fyll i dina uppgifter som frånträdande kund i överlåtelseblanketten, skriv under, scanna och bifoga i ett mail till servicedesk [at] lu [dot] se

OBSERVERA avgifter för att låsa upp bindningstider mm debiteras på dig som privatperson och måste hanteras med nuvarande operatör innan Telia kan portera numret. Du kommer också att debiteras en öppningsavgift på 250:- för uppstart av abonnemang hos Telia.

När portering är klar kan överlåtelse ske till LU.

Fullmakt för nummerportering - privat abonnemang

Överlåtelseblankett - mobilabonnemang

Sidansvarig:

Relaterad information

Kontakt

LU Servicedesk
Tel. 046-222 90 00
Servicedesk [at] lu [dot] se

Öppettider
måndag-fredag, kl 8-17

 

GDPR

Lunds universitet är ansvarig och skyldig att ha en god intern kontroll av licenshanteringen för att förebygga att olovligt programutnyttjande inte förekommer.
Många leverantörer utdelar straffavgifter om en licens missbrukas och för att säkerställa att vi efterlever våra åtaganden, krävs att följande personuppgifter anges vid registrering av licensen.
Slutanvändarens e-postadress, datorns IP-adress och datornamn.
Dataskyddsförordningen (GDPR) kräver att den registrerade får tillräcklig information om behandlingen av personuppgifterna och frivilligt godtar behandlingen av dessa.
Programförmedlingens register används som underlag vid revisioner för att tillstyrka användarens licensinnehav och kommer också att användas som ett giltigt samtycke av den registrerade.
Vi skall inte kunna förmedla några licenser till dig som inte vill att dina personuppgifter registreras.

LDC
Margaretavägen 1 A
222 40 Lund
Telefon: 046-222 13 00

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211