Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Operatörsbyte

Information gällande kommande operatörsbyte för fast och mobil telefoni

Natten den 8-9 september kommer universitetet att byta operatör för fast och mobil telefoni. Om du bara har en "bordstelefon" kommer du inte att märka av någon förändring. Men för alla som har ett universitetsabonnemang för någon form av mobiltelefoni (inklusive datasim, mobila bredband), innebär det några förändringar.

Mobiltelefoni, datasim och mobila bredband:

I samband med operatörsbytet kommer du att behöva byta SIM-kort, mer info om hur dessa kommer att distribueras kommer senare, håll dig uppdaterad på LDC:s sida. Datamängden (”surfen”) som ingår i abonnemanget kommer att ökas i och med operatörsbytet, 1 GB respektive 5 GB datatrafik kommer att ersättas med 3 GB respektive 10GB. I övrigt kommer samma nivåer (20, 50 och 100GB) att finnas. Mobila bredband som inte har använts på 12 månader kommer att stängas i samband med operatörsbytet.

Förklaringar:

Datasim: Delad datamängd med mobilabonnemanget, ett extra SIM-kort för datatrafik i till exempel iPad, surfplatta eller dator.

Mobilt bredband: Fristående dataabonnemang.

 

Sidansvarig:

Relaterad information

Kontakt

LU Servicedesk
Tel. 046-222 90 00
Servicedesk [at] lu [dot] se

Öppettider
måndag-fredag, kl 8-17
 

Information i pdf-format

Tjänstebeskrivning

LDC
Margaretavägen 1 A
222 40 Lund
Telefon: 046-222 13 00

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211