Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om LDC

Välkommen till LDC!

 

IT vid Lunds universitet är decentraliserat, precis som universitetet i övrigt. LDC är en del av en samverkande IT-organisation som vi själva kallar ”IT vid LU”. Den består av IT-medarbetare vid fakulteter, institutioner och LDC, som tillsammans försöker tillhandahålla ett stöd med en kvalité som gör att universitetets utbildning och forskning har förutsättning att bli excellent.

 

Vi befinner oss i en tid med ökad digitalisering av utbildningen, forskningen och stödverksamheten samtidigt som yttre påverkan i form av IT- och informationssäkerhetshot och nya externa regleringar i grunden omformar vår verksamhet. En sak är säker - ingen klarar längre ensam av att hantera alla komponenter i sin IT-miljö. Av detta skäl förändrar vi tankemodeller, arbetar fram gemensamma lösningar och försöker på vårt sätt bidra till universitetets fortsatta framgångar.

 

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har frågor eller synpunkter på IT-stödet vid Lunds universitet.

John Westerlund
IT-direktör 

Sidansvarig:

Kontakt

IT-direktör John Westerlund
Kontakt: John [dot] Westerlund [at] ldc [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 12 54

 

Chefssekreterare Carina Rafstedt
Kontakt: Carina [dot] Rafstedt [at] ldc [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 13 02
Mobil: 0730-69 38 73

 

 

LDC
Margaretavägen 1 A
222 40 Lund
Telefon: 046-222 13 00

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211