Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

NETinfo

NETinfo, dator- och nätansvariga
Varje institution och enhet vid LU skall ha en dator- och nätverksansvarig. Den här personen (ev flera) blir LDCs kontaktperson för dator- och nätverksfrågor. Till stöd och utbildning för dessa personer erbjuder LDC följande:

NETinfo-utskick – elektroniskt informationsblad som skickas ut oregelbundet med senaste nytt för dator- och nätverksansvariga. SECinfo kallas de elektroniska informationsblad som har inriktning på särskilt IT-säkerhet. Båda typerna av utskick görs via samma distributionslista.

NETinfo-möte  – halvdagsmöten, tre till fyra om året.

NETinfo
Utbildning för dator- och nätansvariga anordnas ibland. Under tidigare år har kurser behandlat t ex datasäkerhet för dator- och nätansvariga.

Är Du dator- eller nätverksansvarig vid någon enhet inom LU? Se till att Du är med på LDCs NETinfo-lista. Kontakta susanne [dot] lexhammar [at] ldc [dot] lu [dot] se för att komma med eller få mer information.

Kontakt

LU Servicedesk
Tel. 046-222 90 00
Servicedesk [at] lu [dot] se

Öppettider
måndag-fredag, kl 8-17